3 Şubat 2009 Salı

Chelsea'li Querasma..


Transferin son saatlerinde Querasma inanılmaz bir hamleyle Chelsea'li oldu. Portekiz'in süper starı ne yazık ki şuana kadar sadece Portekiz çapında bir süper star. Sporting'te harikalar yaratarak başladı kariyerine. Daha sonra bir Barcelona kariyeri var.Hayal kırıklığıyla dolu. Bir sezon sonra Porto'dan Deco transferi için takasta kullanılarak Porto'ya verildi. Porto'nun şovmeni oldu. Kalitesini tüm Portekizlilere kanıtladı. Şimdi tam sırası dedik, Inter'i uçurur dedik.Yine olmadı bu sefer Chelsea'yi kiralık verildi.

Şimdi Chelsea son fırsat. Ya kalan 18 maçta tüm dünyaya bana saygı duyun diyecek ya da Avrupa'nın hayal kırıklığı olduğunu,başarısının sadece Portekiz sınırlarında kaldığını kabul edecek. Aslına bakarsanız Querasma'nın en rahat oynayabileceği yer Chelsea'nin kanatları. Chelsea'nin bu sisteminde gol yollarındaki kilit noktalar. Üzerinde büyük baskı var. Bana kalırsa şu 6 ayda kendini gösterir sonra o klasik hareketiyle açar ellerini '' Söyleyin benim Cristiano'dan ne farkım var ? ''.

1 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
he played horrible at Inter and he needed a change, we will see if he can show that he is a top player outside Portugal.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)