4 Şubat 2009 Çarşamba

Beşiktaş 3-1 Antalyaspor


Temposuz, kolay bir maç oldu Beşiktaş için.5 maçta 5 yenilgi aldı Antalyaspor Beşiktaş'tan. Maçın başında gelen penaltı Beşiktaş'ın bu maçı rahat rahat götüreceğinin göstergesi niteliğindeydi. Maçın güzelliği Serdar Özkan'ın golü. Eksi olan taraf ise Antalyaspor'a karşı bu kadar rahatken bile verilen pozisyonlar.

Yeni transfer Fabian Ernst.Pek zorlamadı gibi göründü.Ama bu adam savunmadan top almıyor. Pas dağıtma gibi bir hamlesi yok.Doğal olarakta Beşiktaş savunması, özellikle ilk yarıda hep uzun top oynamak zorunda kaldı. Ernst, yırtıcı,önde basan,klasik savaşçı bir Alman. Ama ekstrası yok.Beşiktaş Ernst'le oynayacaksa ortasahada onun gerisinde pas yapan bir adam şart.Burda da Sivok gibi teknik bir savunma iş görecektir.

Kim ne derse desin Beşiktaş'ın artık kaliteli, skora direkt etki edebilecek bir kulübesi oldu. Sonuna kadar yarışır. Ama bu sezonda da derbileri, içerde oynacak olmasına rağmen kazanacak tecrübesi yok Beşiktaş'ın.Şuanda taraftarında tek güvencesi Mustafa Denizli'nin iddaaları.Belki onun da bir bildiği yoktur.Onun amacı da bu inancı aşılayarak takımı şampiyon yapmaktır.Yine de taraftar inaçlı.

İbrahim Üzülmez daha önce ne zaman gol atmıştı hatırlayan var mı ? Benim hatırladığım ilk ve tek golü Mondragona'a Sami Yen'de attığı golü. Tebrikler deli.Bu arada Serdar Özkan 22 yaşında Beşiktaş'ın kaptanı ama sahada kendine hayrı yok.35'lik Üzülmez'e kaptanlık yapacak.Bu da ayrı bir ilginç nokta.Sonuçta Beşiktaş bir üst turda.Tebrikler !

Hiç yorum yok: