8 Şubat 2009 Pazar

Konyaspor 0-0 Beşiktaş


Şu sahada, şu topu oynayan takımdan şampiyon falan olmaz.Kimse kendini kandırmasın.Ezeli rakibin 2 puan bırakmış kendi sahasında sen bıraktım 3 pas yapmayı, ayağında topu tutmayı becereme. Ondan sonra biz camia olarak inandık, şampiyon olacağız.Şu lafı Avrupa'da söyle, gülerler be sana.Ruhsuzlar ordusu gibiydi bugün Beşiktaş. Savaşan yok takımda. En çok savaşını 35'lik İbrahim Üzülmez. Gerisini siz anlayın.

Konyaspor'a bu maçtan önce 1 puan verelim evine git desen, razı. Ama maça çıkınca gördüler ki kaçan 3 puana yazık omuş. Kendi sahasında seyirci desteğiyle zar zor kazanan Beşiktaş, deplasmanda tel tel döküldü. Kurtarıcı (!) Yusuf'un iki olumlu pası yok. Fabian Ernst Beşiktaş'ı ileri değil, geriye götürür. Bunu buraya yazıyorum. Sezon sonunda demişti, dersiniz. Adam top almıyor, oyuna top sokamıyor. Kaptığı topların yarısı da faul oluyor. E Konya'dan Ayman'da yapıyor o kadarını ! Bobo değilde sanki bir ihtiyar var ileride. Uğur İnceman Manisa'da oynadığının yarısını oynamıyor. Tello takımın tek olumlu yönü. İleriye doğru oynamaya çalışıyor ama kimle pas yapsın.

Beşiktaş deplasmanda bu sistemle hele ki Nobre'siz hiç bir takımı yenemez. Hücum oyuncuları savunmayı rahatsız edemiyor. Tek pozisyon Bobo'ya şişirilen topun şans eseri savunma hatasıyla Bobo'nun önünde kalması. Oynat kardeşim tek ön libero çift forvet, sanki Konya'nın hücum yapma gibi bir amacı var. Ama yok Denizli'de benimsemiş illa ki kanatlara koyacak hücumcuları. Ondan sonra Serdar Özkan çizgide saç baş yoldursun, Holosko kendinde olanın yarısını bile ortaya koyamasın. Denizli sen şampiyonluğa inan ben inanan bir tane Beşiktaşlı görmüyorum.

1 yorum:

WesTTerroR dedi ki...

ne oldu sallamışsın Fabian'a. patladı galiba bir yerde ?